Main Industry 27 & 28 maart a.s.

20-3-2019

 

STT Products. Solution Provider.

Al ruim 30 jaar weten bedrijven uit de maakindustrie STT Products te vinden als het gaat om het meedenken en realiseren van slimme, technische oplossingen voor hun bedrijf. Het gehele product- en machineontwikkelingsproces wordt door ons begeleid, van inventarisatie, pre-engineering, prototyping tot de definitieve ontwikkeling, optimalisatie en installatie. Contact met de klant en intensief overleg staan hierin centraal. De klant zelf kent immers de processen en producten het beste. Zo ontstaan duurzame samenwerkingen.

Deze krachtige werkwijze willen wij u laten zien op de Main Industry beurs volgende week woensdag 27 en donderdag 28 maart. De Main Industry beurs is dé vakbeurs voor industrial maintenance en smart industry in Noord/Oost-Nederland.

Op onze stand presenteren we een recent afgerond project waarin we een idee hebben vertaald naar een slimme oplossing. Het betreft een robotoplossing voor de glasindustrie, de BlankRobot. Graag nemen wij u mee in de totstandkoming van dit mooie project. Als één van de deelnemende bedrijven van het cluster Region of Smart Factories, kunt u onze stand dan ook vinden grenzend aan het RoSF plein.

De beurs is geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Naast de beursvloer is er ook een uitgebreid kennisprogramma welke u kunt volgen. Kijk voor meer informatie op www.mainindustry.nl.

 


Deel dit bericht

Meer nieuws