STT Products groeit door!

10-7-2018

Bij STT Products staan de ontwikkelingen niet stil. Door recente investeringen en groei zijn er in het afgelopen jaar maar liefst negen nieuwe werknemers aangenomen. Op alle afdelingen binnen ons bedrijf is deze groei te zien en zijn er nieuwe werknemers te vinden.

Op de afdeling Engineering is het team versterkt met drie engineers. Anne Jan is begonnen als allround Engineer en ook Arjan en Jaap zijn nieuw op deze afdeling. Deze laatsten zijn beide oud-stagiairs van STT die na hun opleiding bij ons in dienst zijn gekomen als Junior Engineer.

In de verspaningswerkplaats wordt de draaiafdeling sinds kort versterkt door Astrid. Zij verzorgt zowel conventioneel als CNC draaiwerk. Auke was al een tijdje bij ons als stagiair en is nu werkzaam als CAM programmeur in opleiding.

De groei van STT Products vroeg ook om nieuwe functies. Zo is Cor sinds december aangesteld als onze Manager Operations, Cor is verantwoordelijk voor het aansturen van de activiteiten bij de werkvoorbereiding, verspaning, en montage. In dit interview vertelt Cor meer over zijn rol als Manager Operations.

Jamie is bij STT gekomen als logistiek medewerker, hier zorgt hij dat alle inkomende en uitgaande goederen op de juiste plek terechtkomen. Chris verzorgt nu alle administratie en Nathalie is aangenomen om de marketing- en communicatieactiviteiten in goede banen te leiden.

We heten iedereen nogmaals van harte welkom, wij zijn trots op ons team!


Deel dit bericht

Meer nieuws