QuickScan Productie Optimalisatie

Wilt u uw productieproces optimaliseren? Maar weet u niet waar te beginnen?

Al ruim 30 jaar helpen wij bedrijven inzicht te verkrijgen in de knelpunten en mogelijkheden van hun productieproces. Onze brede (proces)technische kennis zetten wij in om de maakindustrie verder te brengen richting het toekomstbestendig produceren. 

Speerpunten van de scan

De scan richt zich op vier factoren uit het productieproces:Quickscan productie optimalisatie

- Capaciteit

- Kwaliteit

- Efficiëntie

- Arbeidsomstandigheden

Tijdens de QuickScan gaan wij gedurende één dagdeel in gesprek met medewerkers van de productie en technische dienst en voeren wij op diverse plekken observaties en metingen uit. 


"De QuickScan heeft in samenwerking met onze eigen operators en technische mensen diverse potenties en oplosmogelijkheden gegenereerd. De feedback aan het einde van de Quickscan is door onze operators en technische mensen als zeer positief bevonden."
- Dennis Grozema, Process Engineer bij Mustad Netherlands

Het adviesrapport als resultaat

Na de QuickScan ontvangt u ons adviesrapport met:

- Nulmeting van het huidige productieproces 

- Identificatie van de manuele handelingen welke om te zetten zijn naar een geautomatiseerde oplossing 

- Concrete en tastbare oplossingen voor de geïdentificeerde knelpunten

Met deze adviezen kunt u concreet aan de slag met de verhoging van de output, vermindering van verspilling, verbetering van kwaliteit of arbeidsomstandigheden of vereenvoudiging van het proces.

Wij presenteren onze bevindingen en adviezen aan uw bij ons in Tolbert waarbij we alle tijd en ruimte hebben om uw vragen te beantwoorden. Tijdens dit bezoek overhandigen wij ook het rapport.

Onze consultants

Onze QuickScan wordt uitgevoerd door twee consultants die alle expertise in huis hebben om u van gedegen advies te voorzien. Afhankelijk van uw bedrijf en eventueel gekozen kernfactor(en) selecteren wij de juiste consultants op het gebied van werktuigbouwkunde, fijnmechanica, elektrotechniek, software en Lean, Six Sigma en QRM.
Tegen een relatief lage investering verhoogt u uw productiecapaciteit, kwaliteit en efficiëntie. Bovendien hebben wij aantrekkelijke voorwaarden bij een eventuele vervolgopdracht naar aanleiding van de QuickScan.

 

Wilt u de QuickScan aanvragen, of wilt u meer informatie? Vul onderstaand formulier in of bel ons op 0594 – 792 700.