Gepassioneerde speciaal-machinebouwers uit Groningen

Bekijk hier onze promotie video:

 

 

Als bedrijf onderscheiden wij ons met het vermogen om continu en bij elk proces mee te denken. Ons team bestaat uit 40 enthousiaste vakmensen. Ervaren ingenieurs en innovatie experts met gedegen kennis van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, fijnmechanica en software. Doordat wij alle facetten binnen de fijnmechanica in huis hebben, kunnen wij het gehele productontwikkelingsproces begeleiden en ondersteunen. Van inventarisatie, pre-engineering en prototyping tot de definitieve ontwikkeling, optimalisatie en installatie van eindproducten.

Onze werkwijze

Missie

STT ontwerpt en ontwikkelt slimme technische oplossingen die  bedrijfsprocessen en productieprocessen vereenvoudigen en versnellen. Veiligheid, efficiëntie en kostenbesparing zijn hierin de belangrijkste waarden.

Visie

Productontwikkeling is een langdurig proces. De juiste productieprocessen en bedrijfsprocessen bepalen de optimale werking van een (eind)product. Een kleine aanpassing in het productieproces kan een enorme bijdrage leveren aan de kosten, de veiligheid en de kwaliteit van het product. Die verandering, die toegevoegde waarde, daar werken wij voor.

Samenwerkingspartners

Nauwe samenwerking met partners vergroot de kansen en mogelijkheden van de partijen die met elkaar samenwerken. Daarom zijn wij partner van onder andere:

 

LGS      PCV Group RoSF Health Hub Roden  

Meer informatie?