System125® - Rapid Prototyping System

Wij zijn gepassioneerde ingenieurs en productontwikkelaars, die klaar staan voor de vierde industriële revolutie. Ofwel slimme fabrieken die efficiënt, flexibel en foutloos produceren. 

Snel

Technici die voorheen een testsysteem, een prototype op  productiemechanisme wilden (laten) bouwen hadden een lange weg te gaan. Het traject: specificeren, tekenen, uitbesteden, bijschaven, testen, modificeren. System125® is een modulair zelfbouwsysteem waarmee u soms al in enkele uren precies die configuratie assembleert die u in gedachten heeft.

U bespaart veel tijd én kosten.

Flexibel

System125® stelt technici in staat om zonder tussenstappen een (elektro)mechanisch systeem te realiseren. Het uitgekiende assortiment System125®- modules kan naadloos gecombineerd worden met andere pneumatische, elektrische en mechanische delen. Hierbij is het niet noodzakelijk om de specificaties vooral geheel uit te werken. System125®-constructies kunnen immers altijd naar wens worden gewijzigd op uitgebouwd. 

Duurzaam en economisch

Modules die na verloop van tijd niet meer nodig zijn, gaan niet verloren maar worden gedemonteerd en hergebruikt voor een volgend project. 

 

Downloads:

Brochure System125®

Catalogus System125®