Testapparatuur

Voordat een product in de winkelschappen ligt, is er vaak een langdurig proces van testen en onderzoeken aan vooraf gegaan. STT Products ontwikkelt en vervaardigt de testapparatuur en meetopstellingen die hiervoor nodig zijn.

Op basis van uw specifieke wensen kunnen wij snel kwalitatief hoogwaardige testopstellingen en testtools leveren welke voldoen aan (inter)nationale standaarden. Hiermee kunt u de Time-to-Market verkorten.

In-house ontwikkeling

De testopstellingen en testsystemen kunnen door de aanwezige kennis volledig in-house ontwikkeld en vervaardigd worden. Naast de mechanische en elektrische disciplines, zijn ook de software skills aanwezig om de testopstelling aan te sturen en meetdata zorgvuldig uit te lezen en te verwerken.

Door continu mee te denken en te ontwikkelen kunnen onze engineers uw snel vertalen naar geschikt testapparatuur. De testapparatuur is hierdoor snel beschikbaar en eenvoudig aan te passen.

Al jaren werkzaam voor gerenommeerde klanten

Gerenommeerde onderzoeksinstituten, universiteiten, laboratoria, R&D afdelingen en Quality Control afdelingen maken al jaren gebruik van onze kennis en ervaring op het gebied van testapparatuur.

 

Meer informatie?