Industriële toelevering en verspaning

Bent u op zoek naar hoogwaardig CNC draai- en freeswerk? Al 35 jaar bewerken en produceren wij fijnmechanische onderdelen en halffabricaten, zowel enkelstuks als complete series.

Onze instrumentmakerij

Onze werkplaats is een verrassende combinatie van een klassieke instrumentmakerij en een moderne toolshop. Het machinepark bestaat uit 9 bewerkingscentra die vrijwel allemaal standaard zijn uitgerust met palletspansystemen, meettasters, lasermeetsystemen en meervoudige werkstukklemming. Met onze moderne beladingsrobot kunnen wij 24/7 produceren. Naast een uitgebreide machinewerkplaats hebben wij ook een eigen anodiseerafdeling.

In onze verspaningswerkplaats werken echte vakexperts; CAM-programmeurs en verspaningstechnologen met gedegen ervaring. Daarnaast zijn wij een leerbedrijf voor de nieuwe generatie verspaners, jaarlijks begeleiden wij 2 tot 3 BBL leerlingen van een verspaningsopleiding.

 

 

Werkwijze

1. Offerte en leverdatum

Als een aanvraag bij ons binnenkomt gaan wij direct aan de slag met het opstellen van een offerte. We verzamelen de benodigde informatie hebben en kijken in de planning naar de mogelijke leverdatum. 


2. Werkvoorbereiding en programmeren

Wanneer de opdracht is bevestigd worden de benodigde materialen ingekocht en worden de tekeningen voorbereid voor de CNC machines. Zodra alles klaar ligt kunnen onze vakmensen aan de slag.


3. Vervaardiging en kwaliteitscontrole

Wanneer de producten vervaardigd zijn worden deze gecontroleerd in de meetkamer, zo nodig met een 3D meetmachine. Modulen worden geassembleerd, getest en startklaar geleverd.


4. Snelle levering volgens afspraak

Wij zorgen ervoor dat uw bestelling binnen de afgesproken levertijd bij u wordt bezorgd.


Meteen een offerte aanvragen?