CNC verspaning

Bent u op zoek naar hoogwaardig CNC draai- en freeswerk?

Al 35 jaar bewerken en produceren wij fijnmechanische onderdelen en halffabricaten, zowel enkelstuks als complete series, van ferro, non-ferro en kunststof.


Onze instrumentmakerij

In onze verspaningswerkplaats werken echte vakmensen; CAM-programmeurs en verspaningstechnologen met gedegen ervaring. Daarnaast zijn wij een leerbedrijf voor de nieuwe generatie verspaners, jaarlijks begeleiden wij 2 tot 3 BBL leerlingen van een verspaningsopleiding.

Ons moderne machinepark bestaat uit:CNC freeswerk complex

• Twaalf bewerkingscentra, bijna allemaal met: 

o Palletspansystemen

o Meettasters

o Lasermeetsystemen

o Meervoudige werkstukklemming

• Beladingsrobot Ti180 voor 24/7 produceren

• UR Cobot voor automatische belading

• In-huis anodiseerafdeling

 

STT instrumentmakerijCAM programmeurs aan het werkCNC verspaande halffabricatenKwaliteitscontrole

“je hebt "Verspanende bedrijven.. en je hebt STT.. alsof je de ontwikkelingsafdeling van een F1 team binnenloopt.. schone vloeren, schone machines, veel licht, kortom.. daar weet men hoe je 't personeel qua werkomgeving tevreden stelt, en houdt..  […] Dan heb je dus echt begrepen hoe het werkt!.. 'k ben heel wat gewend.. er is wel wat voor nodig om mij onder de indruk te krijgen.. bij STT is het ze gelukt.. ”
- Bezoeker naar aanleiding van de open dag mei 2018

Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

 

1. Wij gaan direct aan de slag met het opstellen van een offerte. We inventariseren of we alle benodigde informatie hebben en kijken in de planning welke levertijd er mogelijk is. Uiteraard kunt u altijd met ons in overleg wanneer u een andere levertijd wenst. 


2. Wanneer de opdracht is bevestigd kopen we het uitgangsmateriaal in en bereiden onze programmeurs de CAM programma’s voor. 

 

3. Zodra alles klaar ligt kunnen onze vakmensen aan de slag. 

 

4. Wanneer de producten vervaardigd zijn controleren we deze in de meetkamer, zo nodig met een 3D meetmachine. Modules worden geassembleerd, getest en just-in-time geleverd. 


5. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling binnen de afgesproken levertijd bij u wordt bezorgd.

 

 


In-huis anodiseren

Anodiseren is een oppervlaktebehandeling voor aluminium door middel van een versneldGeanodiseerd aluminium oxidatie proces. Vrijwel alle onderdelen die wij van aluminium maken, worden in de eigen anodiseerafdeling voorzien van een harde, slijtvaste en vuilafstotende anodiseerlaag. Anodiseren wordt dwingend voorgeschreven voor onderdelen die worden gebruikt in machines bestemd voor de medische industrie. Daarnaast beschermt anodiseren tegen corrosie.


In-huis anodiseren levert een enorme tijdswinst op en verzekert u bovendien van een snelle levering.