Industriële toelevering en verspaning

STT is specialist in industriële toelevering en CNC draai- en freeswerk.

Halffabricaten en fijnmechanische onderdelen

De kleinste fijnmechanische onderdelen kunnen de grootste verschillen maken in een optimaal productieproces. STT bewerkt en produceert fijnmechanische onderdelen en halffabricaten, zowel complete series als enkelstuks. 

 

 

Instrumentmakerij & bewerkingscentra

Onze werkplaats is een verrassende combinatie van een klassieke instrumentmakerij en een moderne toolshop. Het machinepark bestaat uit 9 bewerkingscentra, waarvan 4 stuks 5-assig zijn uitgevoerd. Verder hebben wij de beschikking over diverse andere CNC draai- en freesmachines die vrijwel allemaal standaard zijn uitgerust met palletspansystemen, meettasters, lasermeetsystemen en meervoudige werkstukklemming. Het draaiwerk produceren wij op zeer nauwkeurige machines van Hyundai, met aangedreven gereedschappen en subspil, en op een 7-assig draaicentrum van Hardinge, met een Y-as, aangedreven gereedschappen en subspil.  Tevens beschikken wij over een zeer nauwkeurige conventionele draaibank van Schaublin. Naast een uitgebreide machinewerkplaats hebben wij ook een eigen anodiseerafdeling.

Werkwijze

Wanneer een aanvraag bij ons binnenkomt gaan wij direct aan de slag met het opstellen van een offerte. Er wordt geïnventariseerd of we alle benodigde informatie hebben en in de planning wordt gekeken welke levertijd er voor het project mogelijk is. Uiteraard kunt u als klant altijd met ons in overleg wanneer u een andere levertijd wenst. Wanneer de opdracht is bevestigd worden de benodigde materialen ingekocht en worden de tekeningen voorbereid voor de CNC machines. Zodra alles klaar ligt kunnen onze vakmensen aan de slag. Wanneer de producten vervaardigd zijn worden deze gecontroleerd in de meetkamer, zo nodig met een 3D meetmachine. Modulen worden geassembleerd, getest en just-in-time geleverd. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling binnen de afgesproken levertijd bij u wordt bezorgd.

 

Serie onderdelen - verspaning
Toelevering verspanen metaalbewerking

Meer informatie?