Elektromonteur

Word jij enthousiast van elektrotechnische uitdagingen? Misschien ben jij wel onze nieuwe elektronica topper!

Als elektromonteur zorg jij voor de opbouw en elektrotechnische installatie van de mechatronische apparaten en machines zoals deze door de engineeringsafdeling zijn ontworpen.

Je bedraadt zelfstandig de besturingskasten. Je werkzaamheden bestaan verder uit het aansluiten van elektrische componenten van de machine en het oplossen van elektrotechnische storingen.

Enkele keren per jaar komt het voor dat installatie en servicewerkzaamheden in het buitenland plaatsvinden. Wij vragen dan ook bereidheid om te reizen en gedurende maximaal 1 week per jaar in het buitenland te verblijven.

Wij zoeken:

Afgeronde MBO 4 opleiding (Elektrotechniek) en enkele jaren werkervaring

 Óf alleen een flinke dosis aantoonbare en relevante werkervaring!

elektromonteur machinebouw

Wij bieden:

Een gemotiveerd en betrokken team collega's

Flexibiliteit in je werktijden

Een marktconform salaris

Diverse opleidingsmogelijkheden

Ben jij de monteur die wij zoeken?

Stuur je CV en motivatie naar onze directeur Menno Kooistra. Heb je vragen over de functie? Ook dan kun je bij hem terecht.

Emailadres: m.a.kooistra@sttproducts.nl

Telefoon: 0594 -729700

Wie zijn wij?

Wij bij STT Products werken aan de fabrieken van de toekomst: sneller, slimmer en beter produceren. Bij ons werken 40 collega's. Met engineers, verspaners en monteurs bouwen samen we aan de mooiste machines. Wij willen verder groeien, in nieuwe markten stappen, maar bovenal gave machines bouwen.

Het grootste deel van de projecten die wij maken zijn uniek, dit maakt het werk leuk en divers. Van robotopstellingen en productielijnen tot fijnmechanische tools.

 

 


We stellen het niet op prijs benaderd te worden door andere bedrijven voor het invullen van bovenstaande vacatures.