Mechatronica Monteur

Ben jij een echte alleskunner? En toe aan een nieuwe uitdaging in de hightech machinebouw?

Als mechatronica monteur zorg jij voor de opbouw en installatie van de mechatronische apparaten en machines zoals deze door de engineeringsafdeling zijn ontworpen. Je bedraadt zelfstandig de besturingskasten. Je werkzaamheden bestaan verder uit mechanische en pneumatische montage en het oplossen van storingen.

Het grootste deel van de projecten die wij maken zijn uniek, dit maakt het werk zeker divers. Van robotopstellingen en productielijnen tot fijnmechanische tools.

Enkele keren per jaar komt het voor dat installatie en servicewerkzaamheden in het buitenland plaatsvinden. Wij vragen dan ook bereidheid om te reizen en gedurende maximaal 1 week per jaar in het buitenland te verblijven.

elektromonteur machinebouw

Wij zoeken:

Afgeronde MBO 4 opleiding (Mechatronica, Technicus Engineering, Elektrotechniek) en enkele jaren relevante werkervaring

 Óf een flinke dosis aantoonbare en relevante werkervaring!

Wij bieden:

Een gemotiveerd en betrokken team collega's

Flexibiliteit in je werktijden

Een marktconform salaris

Diverse opleidingsmogelijkheden

Ben jij de monteur die wij zoeken?

Stuur je CV en motivatie naar onze directeur Menno Kooistra. Heb je vragen over de functie? Ook dan kun je bij hem terecht.

Emailadres: m.a.kooistra@sttproducts.nl

Telefoon: 0594 -729700

Wie zijn wij?

Wij bij STT Products werken aan de fabrieken van de toekomst: sneller, slimmer en beter produceren. Bij ons werken 40 collega's. Met engineers, verspaners en monteurs bouwen samen we aan de mooiste machines. Wij willen verder groeien, in nieuwe markten stappen, maar bovenal gave machines bouwen.

Het grootste deel van de projecten die wij maken zijn uniek, dit maakt het werk leuk en divers. Van robotopstellingen en productielijnen tot fijnmechanische tools.

 

 


We stellen het niet op prijs benaderd te worden door andere bedrijven voor het invullen van bovenstaande vacatures.