Stage of afstuderen bij STT Products

Sta jij te popelen om tijdens je studie aan de slag te gaan in een hightech omgeving?

Stage

Bij STT zijn we altijd erg blij met studenten die een tijdje bij ons komen stage lopen. Als meewerkend stagiair krijg je bij ons de kans om aan interessante opdrachten te werken en mee te kijken bij alle aspecten van de machinebouw. 
Ben jij derde- of vierdejaars student aan één van de volgende opleidingen? Dan zoeken we jou!

  • Middenkader Engineering
  • Mechatronica 
  • Werktuigbouwkunde
  • Elektrotechniek

stage machinebouw

Afstudeerproject 

Zoek je een afstudeerproject en lijkt het je een uitdaging om dat te doen in een innovatieve ontwikkelomgeving? Voor zowel technische MBO als HBO studenten hebben wij verschillende leuke en interessante afstudeerprojecten klaar liggen. 

Beschikbare stages:

Sept 2022 - Jan 2023: Vanaf 1 april 2022 nemen we sollicitaties aan voor de engineerings- en montageafdeling.

Wil je bij ons stage lopen? Stuur dan een email naar Menno Kooistra waarin je kort wat meer vertelt over jezelf. 

Emailadres: m.a.kooistra@sttproducts.nl

Telefoon: 0594 -729700

Bij STT Products verzinnen en maken we slimme oplossingen voor de fabrieken van de toekomst. Zo kunnen zij sneller, efficiënter en beter produceren. De machines en tools die wij bedenken en bouwen zijn allemaal uniek, het werk bij STT ziet er iedere dag weer anders uit.

Met 40 collega's; verspaners, engineers en monteurs, bouwen we samen aan de mooiste machines. Bij ons is iedereen een vakexpert, ook als je nog veel te leren hebt. Komende jaren willen wij verder groeien, in nieuwe markten stappen, maar bovenal aan gave projecten werken waarin iedereen zijn kennis en vaardigheden kwijt kan.

 

 

“Tijdens mijn opleiding heb ik vier verschillende stages gelopen. De stage bij STT was de laatste. Ik ben hier via school terecht gekomen. Omdat STT een gecertificeerd leerbedrijf is stonden zij op de lijst met stagebedrijven. Een machinefabriek was iets wat ik nog niet had gezien tijdens eerdere stages, vandaar de keuze. 

Tijdens mijn stage hier heb ik veel verschillende dingen in de montagewerkplaats mogen doen. Naast het werken aan een eigen project, een tool voor het afschuinen van katheters, heb ik meegeholpen aan de opbouw van allerlei machines en tools. Ook ben ik mee geweest op installaties en heb zo bij andere bedrijven binnen kunnen kijken.

Het leukste aan een stage bij STT was het van begin tot einde bouwen aan een project. Vanaf het frame tot het uiteindelijke inpakken voor transport, je maakt alles mee.”  

Sander, stagiair 4e jaars Middenkader Engineering Mechatronica – ROC Friese Poort


We stellen het niet op prijs benaderd te worden door andere bedrijven voor het invullen van bovenstaande vacatures.