Stage of afstuderen bij STT Products

Onze klanten maken eindproducten voor de consumenten, de medische en de industriële markt. Wij ontwikkelen, ontwerpen en maken voor hen unieke productiemiddelen, zoals tools, testapparatuur, speciaal machines, assemblagesystemen en volautomatische productiecellen.
Wij hebben alles in huis om deze systemen van een idee tot een werkende realisatie te brengen. Daarvoor bestaat ons team uit 35 professionals op het gebied van werktuigbouwkunde, micro mechanica, elektrotechniek, software, verspaning en assemblage. De ontwikkelingen op het gebied van Smart Manufacturing worden door ons op de voet gevolgd en toegepast.


Ben jij nog op zoek naar een leuke technische MBO of HBO stage of afstudeerplek? Dan ben je bij ons op het juiste adres!“Tijdens mijn opleiding heb ik vier verschillende stages gelopen. De stage bij STT was de laatste. Ik ben hier via school terecht gekomen. Omdat STT een gecertificeerd leerbedrijf is stonden zij op de lijst met stagebedrijven. Een machinefabriek was iets wat ik nog niet had gezien tijdens eerdere stages, vandaar de keuze. 


Tijdens mijn stage hier heb ik veel verschillende dingen in de montagewerkplaats mogen doen. Naast het werken aan een eigen project, een tool voor het afschuinen van katheters, heb ik meegeholpen aan de opbouw van allerlei machines en tools. Ook ben ik mee geweest op installaties en heb zo bij andere bedrijven binnen kunnen kijken.


Het leukste aan een stage bij STT was het van begin tot einde bouwen aan een project. Vanaf het frame tot het uiteindelijke inpakken voor transport, je maakt alles mee.”  


Sander, stagiair 4e jaars Middenkader Engineering Mechatronica – ROC Friese Poort


Stage

Bij STT zijn we altijd erg blij met studenten die een tijdje bij ons komen stage lopen. Als meewerkend stagiair krijg je bij ons de kans om aan interessante opdrachten te werken en mee te kijken bij alle aspecten van de machinebouw. 


Ben jij derde- of vierdejaars student aan één van de volgende opleidingen? Dan zoeken we jou!

  • Middenkader Engineering
  • Mechatronica 
  • Werktuigbouwkunde
  • Elektrotechniek


Volg je een andere technische opleiding en denk je dat je bij ons wat kan leren? Neem dan contact met ons op.
Geïnteresseerd in een stage bij ons? Stuur ons dan een email met een korte motivatie en CV


Afstudeerproject 

Zoek je een afstudeerproject en lijkt het je een uitdaging om dat te doen in een innovatieve ontwikkelomgeving? Voor zowel technische MBO als HBO studenten hebben wij verschillende leuke en interessante afstudeerprojecten klaar liggen. 


Lijkt het je wat om bij ons af te studeren? Stuur ons dan een email met een korte motivatie en CV


Contact

Acquisitie n.a.v. deze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Brieven, mails en CV's kun je sturen naar:
dhr. M.A. Kooistra :  m.a.kooistra@sttproducts.nl

 

stage bij stt